Kezdőlap

Tiszaszőlős weboldala
Letette a hivatali esküt a tiszaszőlősi önkormányzat...
2010. október 14. csütörtök 10:44
Ünnepélyes keretek között megtartott testületi ülésen Nagy Gáspárné, a választási bizottság elnöke ismertette a választások hivatalos eredményét, ezután a képviselő-testület tagjai, majd Kerekes András polgármester esküt tett. A megbízóleveleket átadása után került sor a SZMSZ módosítására, a tisztségviselők és a bizottsági tagok megválasztására. A testület egyetlen bizottság létrehozását fogadta el. A képviselő-testület – a polgármester javaslatára – Oláh Vince Györgyöt alpolgármesternek, Molnár Lászlót településfejlesztési tanácsnoknak, Szabóné Szegedi Editet pedig bizottsági elnöknek választotta meg. A 7 fős Pénzügy, Ügyrendi, Szociális, Oktatási, Kulturális és Sportbizottságnak külsős tagja lett: Anginé Szőnyi Eszter, Péntek Ferencné, Ökrösné Fekete Claudia. A tiszteletdíjak megállapítása után Kerekes András polgármester részletesen ismertette a település gazdasági programját. Az ülésen jelen volt Szabó Istvánné őrnagy, Tiszafüred Város Rendőrkapitánya, aki gratulált az újonnan megválasztott képviselőtestületnek, és bemutatta Labancz Attila törzsőrmestert, a körzeti megbízottat.
Ugyancsak letette a hivatali esküt a megválasztott cigány és a görög kisebbségi önkormányzat is.
A települési és kisebbségi önkormányzatok tagjainak névsora megtalálható a honlapunk Önkormányzat/képviselő-testület menüpontban.
 Letette a hivatali esküt a tiszaszőlősi önkormányzat...
Utolsó frissités ( 2010. október 14. csütörtök 17:37 )
 
Választás2010 - Tiszaszőlősön
2010. október 04. hétfő 18:31
A településünkön 2010. október 3-án megtartott polgármesteri és képviselőválasztás sikeres és eredményes volt.

A megválasztott polgármester: Kerekes András

A képviselőtestület tagjai:    

Leviczki Elemér
Molnár László                                   
Muliterné Bertók Gyöngyi
Oláh Vince György
Ifj. Soltész András
Szabóné Szegedi Edit


A megválasztásukhoz gratulálunk, a felelősségteljes megbízatásukhoz sok sikert kívánunk!
Utolsó frissités ( 2010. október 04. hétfő 18:32 )
 
Fórum - a választások előtt
2010. szeptember 29. szerda 17:51
Kerekes András polgármester, polgármester-jelölt kezdeményezésére 2010. szeptember 23-án fórumot tartottak a helyi önkormányzati választáson nyilvántartásba vett képviselő-jelöltek.
 A fórumon részt vett és felszólalt Varga Mihály államtitkár, a településünk országgyűlési képviselője. Beszédében megköszönte a tiszaszőlősi lakosok támogató szavazatait, és beszámolt a kormány 5 hónapos tevékenységéről. Hangsúlyozta, hogy az újonnan megalakult kormány betartja a választásokon tett ígéreteit, de csak azokon a településeken tud segíteni, amelyek tudnak élni a lehetőségekkel. Szőlős ezen községek közé tartozik… Elismerését fejezte ki a község fejlődése láttán.
A fórumon 9 képviselő-jelölt mutatkozott be. Valamennyien megköszönték a lakosok támogatását, a jelölőcédulákat, és röviden vázolták terveiket.

A Fórumról Varga Mihály államtitkár úr honlapján is olvahat...
Utolsó frissités ( 2010. október 12. kedd 09:30 )
Bővebben...
 
Virtus volt, van és lesz...
2010. augusztus 30. hétfő 12:42
Hónapokon át készültünk a „ Kárpát Medence Magyarlakta Települései Virtusvetélkedője” elnevezésű programra. Tiszaszőlős életében ez több szempontból is mérföldkő volt: ez volt az első többnapos rendezvényünk, ahol négy nemzet versenyzői mérték össze tudásukat a felmenő rendszerű verseny döntőjén. Pénteken vártuk a csapatokat, akik időben megérkeztek, regisztráltak és vezetőik csapatértekezleten pontosították a versennyel kapcsolatos minden felmerülő kérdésüket...
 
 
 
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 16. csütörtök 12:42 )
Bővebben...
 
Választási hirdetmény
2010. szeptember 09. csütörtök 20:01
Választási hirdetmény
 
KÖZLEMÉNY - A települési kisebbségi önkormányzat választással kapcsolatos tudnivalókról
2010. augusztus 10. kedd 11:31
Helyi Választási Bizottság
5244. Tiszaszőlős, Fő út 21.         
Szám:   2/2010.       

Határzat
Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottsága a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 115/I.§. (6) bekezdés a) pontjában kapott felhatalmazás alapján, hatáskörében eljárva a települési kisebbségi önkormányzati képviselő választás kitűzése tárgyában meghozta az alábbi határozatot:

Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottsága a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. évi választásának napjára - 2010. október 3-ra - Tiszaszőlős településen cigány települési kisebbségi önkormányzati képviselők választását és görög települési kisebbségi önkormányzati képviselők választását tűzi ki.

A határozat ellen  Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottságánál  - Tiszaszőlős Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala, 5244. Tiszaszőlős, Fő út 21. sz.- fellebbezés nyújtható be.  A fellebbezést úgy kell benyújtani, hogy  az legkésőbb a határozat meghozatalától számított 2 napon belül, azaz 2010. augusztus 11-én 16.00 óráig megérkezzen. A fellebbezésnek tartalmaznia kell a fellebbezés 1997. évi C. tv.  79. §. (2) bekezdés szerinti  alapját, a fellebbezés benyújtójának nevét, lakcímét – székhelyét- és – ha a lakcímtől eltér ( székhelytől eltér ) – postai értesítési címét,  a fellebbezés benyújtójának választása szerint telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetőleg kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét.
A határozatot a Helyi Választási Bizottság Tiszaszőlős Község  honlapján valamint a Polgármesteri Hivatal hirdető tábláján teszi közzé.

Bővebben...
 
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. augusztus
2010. július 30. péntek 11:48
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. augusztus
 
Letölthető nyomtatványok a honlapunkon!
2010. június 22. kedd 11:32
Tisztelt Lakosság!

Immáron elérhetőek különböző nyomtatványok weboldalunkról. Megtalálhatóak az Ügyintézés menüpont 'Okmányügyek' valamint az 'Adózás' almenüjében.


Az Ügyintézés menüpontot megtalálják ide kattintva, vagy a jobb oldali Önkormányzat főmenüben!

Felhasználásuk gyors, és egyszerű, a kívánt nyomtatvány nevére kattintva azonnal megnyílik a letöltőablak. Nyomtatványainkat .doc kiterjesztésben helyeztük el honlapunkon.

További jó böngészést!
Utolsó frissités ( 2010. június 22. kedd 11:33 )
 
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. június
2010. június 22. kedd 11:07
 
Kicsengettek...
2010. június 21. hétfő 09:40
Szombaton ünnepélyes tanévzáróval a szőlősi általános iskolában is véget ért a 2009/2010-es tanév. 

A várva-várt napon fél 10-kor szólalt meg a csengő, jelezve, hogy kezdődik a végzős diákok ballagása. Még utoljára minden 8. osztályos diák megkereste helyét az osztályban, ahonnan elindulva – vállukon a hagyományos tarisznyával – végig sétáltak a tantermeken, és elköszöntek a kisebbektől. Az ünnepség a zsúfolásig megtelt tornateremben folytatódott. A felsorakozott nyolcadikosok rövid műsorral köszönték meg szüleiknek, nevelőiknek a gondoskodást, majd átadták a 7. osztályosoknak az iskolazászlót. Tar Lajos tagintézmény vezető ünnepi beszédében köszöntötte a jelenlévőket, köztük Kerekes András polgármestert és Balázs István kuratóriumi elnököt. Az ünnepi beszédében röviden értékelte a tanévet, emlékeztette a tanulókat a szeptemberi tanévnyitón elhangzott ígéretekre, Wass Albert szavaival a tanulás és az iskolai évek kihasználásának fontosságára, és megköszönte a szülők és az önkormányzat iskolátsegítő támogatását.  Ezután könyv és oklevél jutalmat kaptak a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tanulók. Kerekes András polgármester is a tanulás fontosságát hangsúlyozta köszöntőjében, és tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy a képviselőtestület 50 000 Ft-tal támogatja a tanulók nyári balatoni táborozását. A tanulásban és közösségi munkában kiemelkedő nyolcadik osztályosoknak oklevelet és könyvjutalmat adott át. Bejelentette, hogy Bencze Istvánnak kiemelkedő tanulmányi munkájáért és példás magatartásért – a tantestület javaslata alapján – a balatoni táborban való részvételét az önkormányzat fedezi. Balázs István a Cseh István és néhai Szilágyi Ida Alapítvány kuratóriumi elnöke ösztöndíjban részesítette Szőnyi Krisztina, Kun Zsófia, Oláh Marcell, Varga Krisztián, Bencze Viktória, Kállai Kinga, Szegedi Ferenc, Fekete Imre, Juhász Zsigmond, Szép Gábor, Simon Adrienn, Peteh Vivienn, Guti Patrik felsős tanulókat, akik kiemelkedő vagy jó tanulmányi eredményt értek el. Az elnök külön is gratulált Bencze István végzős tanulónak, aki minden évben színjeles bizonyítványt ért el.

Az ünnepség után a bizonyítványok kiosztása következett, és ezzel elkezdődött a VAKÁCIÓ!

A fotókat Oláh Vince készítette. Tekintse meg Ön is erre a hivatkozásra kattintva!

ev08.jpg
Utolsó frissités ( 2010. június 21. hétfő 09:46 )
 
Óvodai Ballagás - 2010 május 28.
2010. június 03. csütörtök 19:03
Borús reggelre ébredtünk ezen a napon, de szerencsére az óvodából búcsúzó gyerekeknek sikerült eloszlatni a felhőket, előcsalogatni a napocskát, ha csak néhány órára is.
A nagy-középsős gyerekek először egy mesejátékkal - Fésűs Éva: Ezüsthegedű - kedveskedtek a szülőknek, vendégeknek és kisebb társaiknak, majd kezdetét vette a ballagás.
Dalokkal, versekkel és egy vidám lufis tánccal búcsúztak a leendő iskolások.
Kisebb társaiktól megkapták a kincset rejtő tarisznyát és egy szép kis ceruzatartót ceruzával, ami jó lesz az iskolában az első betűk rajzolásához.
Szüleik is megajándékozták csemetéiket igazi ballagós virágcsokrokkal, amit azután büszkén mutogattak egymásnak.
A nagy izgalmakat sütizés, üdítőzés követte, amit a szülők készítettek nem csak a ballagó, de minden kis gyereknek. Köszönet nekik érte.

A leendő kis elsősöknek jó tanulást, sikeres éveket kívánunk és visszavárjuk őket az oviba, ha csak egy-egy órácskára is, hiszen, ahogy a versükben elmondták:
            „De jó is volt ide járni,
            Mennyi öröm várt itt ránk!
            Sok-sok mese, nóta, játék,
            Napsugaras szép világ.

            Kicsik voltunk, nagyok leszünk,
            Hívogat az iskola,
            De téged szép óvodánk,
            Nem felejtünk el soha.”


Kerekes Andrásné
óvónéni
 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Találatok 241 - 252 / 311

Ma 2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.

 
Ivóvíz
 
Az okmányirodák működésével kapcsolatos információk:
http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok
 
 
Az okmányirodák eljárásaira alkalmazott nyomtatványok letöltése:
www.nyilvantarto.hu
 

 
Önkormányzat
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Bizottságok
Képviselő-testület
Közbeszerzés
Ügyintézés
Üvegzseb
Közérdekű adatok
Helyi adózással kapcsolatos számlaszámok
Helyi iparűzési adó számla:70100073-11069100
Pótlék számla: 70100073-11069124
Gépjárműadó számla:70100073-11069083
Idegenforgalmi adó számla:70100073-11070399
Építményadó számla:70100073-11070076
www.it-nav.hu ZalaegerszegAllas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu Kupon torokszentmiklosallas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés szombathelyallas.hu
Google PageRank
Hírszolgáltatás

© 2017 www.tiszaszolos.hu - Tiszaszőlős község weboldala
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint