Kezdőlap

Tiszaszőlős weboldala
Választási hirdetmény
2010. szeptember 09. csütörtök 20:01
Választási hirdetmény
 
KÖZLEMÉNY - A települési kisebbségi önkormányzat választással kapcsolatos tudnivalókról
2010. augusztus 10. kedd 11:31
Helyi Választási Bizottság
5244. Tiszaszőlős, Fő út 21.         
Szám:   2/2010.       

Határzat
Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottsága a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 115/I.§. (6) bekezdés a) pontjában kapott felhatalmazás alapján, hatáskörében eljárva a települési kisebbségi önkormányzati képviselő választás kitűzése tárgyában meghozta az alábbi határozatot:

Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottsága a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. évi választásának napjára - 2010. október 3-ra - Tiszaszőlős településen cigány települési kisebbségi önkormányzati képviselők választását és görög települési kisebbségi önkormányzati képviselők választását tűzi ki.

A határozat ellen  Tiszaszőlős Község Helyi Választási Bizottságánál  - Tiszaszőlős Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala, 5244. Tiszaszőlős, Fő út 21. sz.- fellebbezés nyújtható be.  A fellebbezést úgy kell benyújtani, hogy  az legkésőbb a határozat meghozatalától számított 2 napon belül, azaz 2010. augusztus 11-én 16.00 óráig megérkezzen. A fellebbezésnek tartalmaznia kell a fellebbezés 1997. évi C. tv.  79. §. (2) bekezdés szerinti  alapját, a fellebbezés benyújtójának nevét, lakcímét – székhelyét- és – ha a lakcímtől eltér ( székhelytől eltér ) – postai értesítési címét,  a fellebbezés benyújtójának választása szerint telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetőleg kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét.
A határozatot a Helyi Választási Bizottság Tiszaszőlős Község  honlapján valamint a Polgármesteri Hivatal hirdető tábláján teszi közzé.

Bővebben...
 
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. augusztus
2010. július 30. péntek 11:48
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. augusztus
 
Letölthető nyomtatványok a honlapunkon!
2010. június 22. kedd 11:32
Tisztelt Lakosság!

Immáron elérhetőek különböző nyomtatványok weboldalunkról. Megtalálhatóak az Ügyintézés menüpont 'Okmányügyek' valamint az 'Adózás' almenüjében.


Az Ügyintézés menüpontot megtalálják ide kattintva, vagy a jobb oldali Önkormányzat főmenüben!

Felhasználásuk gyors, és egyszerű, a kívánt nyomtatvány nevére kattintva azonnal megnyílik a letöltőablak. Nyomtatványainkat .doc kiterjesztésben helyeztük el honlapunkon.

További jó böngészést!
Utolsó frissités ( 2010. június 22. kedd 11:33 )
 
Tiszaszőlősi Hírek - 2010. június
2010. június 22. kedd 11:07
 
Kicsengettek...
2010. június 21. hétfő 09:40
Szombaton ünnepélyes tanévzáróval a szőlősi általános iskolában is véget ért a 2009/2010-es tanév. 

A várva-várt napon fél 10-kor szólalt meg a csengő, jelezve, hogy kezdődik a végzős diákok ballagása. Még utoljára minden 8. osztályos diák megkereste helyét az osztályban, ahonnan elindulva – vállukon a hagyományos tarisznyával – végig sétáltak a tantermeken, és elköszöntek a kisebbektől. Az ünnepség a zsúfolásig megtelt tornateremben folytatódott. A felsorakozott nyolcadikosok rövid műsorral köszönték meg szüleiknek, nevelőiknek a gondoskodást, majd átadták a 7. osztályosoknak az iskolazászlót. Tar Lajos tagintézmény vezető ünnepi beszédében köszöntötte a jelenlévőket, köztük Kerekes András polgármestert és Balázs István kuratóriumi elnököt. Az ünnepi beszédében röviden értékelte a tanévet, emlékeztette a tanulókat a szeptemberi tanévnyitón elhangzott ígéretekre, Wass Albert szavaival a tanulás és az iskolai évek kihasználásának fontosságára, és megköszönte a szülők és az önkormányzat iskolátsegítő támogatását.  Ezután könyv és oklevél jutalmat kaptak a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tanulók. Kerekes András polgármester is a tanulás fontosságát hangsúlyozta köszöntőjében, és tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy a képviselőtestület 50 000 Ft-tal támogatja a tanulók nyári balatoni táborozását. A tanulásban és közösségi munkában kiemelkedő nyolcadik osztályosoknak oklevelet és könyvjutalmat adott át. Bejelentette, hogy Bencze Istvánnak kiemelkedő tanulmányi munkájáért és példás magatartásért – a tantestület javaslata alapján – a balatoni táborban való részvételét az önkormányzat fedezi. Balázs István a Cseh István és néhai Szilágyi Ida Alapítvány kuratóriumi elnöke ösztöndíjban részesítette Szőnyi Krisztina, Kun Zsófia, Oláh Marcell, Varga Krisztián, Bencze Viktória, Kállai Kinga, Szegedi Ferenc, Fekete Imre, Juhász Zsigmond, Szép Gábor, Simon Adrienn, Peteh Vivienn, Guti Patrik felsős tanulókat, akik kiemelkedő vagy jó tanulmányi eredményt értek el. Az elnök külön is gratulált Bencze István végzős tanulónak, aki minden évben színjeles bizonyítványt ért el.

Az ünnepség után a bizonyítványok kiosztása következett, és ezzel elkezdődött a VAKÁCIÓ!

A fotókat Oláh Vince készítette. Tekintse meg Ön is erre a hivatkozásra kattintva!

ev08.jpg
Utolsó frissités ( 2010. június 21. hétfő 09:46 )
 
Óvodai Ballagás - 2010 május 28.
2010. június 03. csütörtök 19:03
Borús reggelre ébredtünk ezen a napon, de szerencsére az óvodából búcsúzó gyerekeknek sikerült eloszlatni a felhőket, előcsalogatni a napocskát, ha csak néhány órára is.
A nagy-középsős gyerekek először egy mesejátékkal - Fésűs Éva: Ezüsthegedű - kedveskedtek a szülőknek, vendégeknek és kisebb társaiknak, majd kezdetét vette a ballagás.
Dalokkal, versekkel és egy vidám lufis tánccal búcsúztak a leendő iskolások.
Kisebb társaiktól megkapták a kincset rejtő tarisznyát és egy szép kis ceruzatartót ceruzával, ami jó lesz az iskolában az első betűk rajzolásához.
Szüleik is megajándékozták csemetéiket igazi ballagós virágcsokrokkal, amit azután büszkén mutogattak egymásnak.
A nagy izgalmakat sütizés, üdítőzés követte, amit a szülők készítettek nem csak a ballagó, de minden kis gyereknek. Köszönet nekik érte.

A leendő kis elsősöknek jó tanulást, sikeres éveket kívánunk és visszavárjuk őket az oviba, ha csak egy-egy órácskára is, hiszen, ahogy a versükben elmondták:
            „De jó is volt ide járni,
            Mennyi öröm várt itt ránk!
            Sok-sok mese, nóta, játék,
            Napsugaras szép világ.

            Kicsik voltunk, nagyok leszünk,
            Hívogat az iskola,
            De téged szép óvodánk,
            Nem felejtünk el soha.”


Kerekes Andrásné
óvónéni
 
 
Május 29-én Pünkösdi Vigadalom volt a Nóbordán!
2010. május 31. hétfő 12:16
A változatos programban szerepelt Pünkösdi focitorna (melyet a  Tiszaszőlősi Öregfiú nyertek), kézműves foglakozás, nagyon sok tánc és zene. Fellépett a Tiszaszőlősi Búzavirág Népdalkör, az Abádszalóki Nótakör, és magyarországi - erdélyi - felvidéki népzenét hallgattak a jelenlévők a Forgó együttes előadásában.

Nagy sikert arattak a tiszaszőlősi általános iskolások, a Tiszaszentimre Népművészetért Alapítvány és a Tiszaszafüredi Pátria Néptánc együttes tagjai. Az idősek cigánytánccal és a Pletykás asszony c. mesével készültek a rendezvényre. Délben jó ebédhez (húsos káposztához) szólt a nóta: Karcagi Nagy Zoltán és Andi szórakoztatta a népes közönséget.  Viharfelhők gyülekeztek az égen, amikor a Sodrás Népzenei Együttes ismételten táncba hívta a közönséget, de szerencsére hamar elmúlt a rossz idő. Biztosan azért, mert a gyerekek nagyon várták a Galagonya Bábszínházat és a Bohócot. A délutáni programban lépett fel a Kossuth Lajos Gimnázium Musical csoportja és a Morotva Népzenei Együttes.  Az esti program Leblanc Győző és Tóth Éva nagy sikerű operett műsorával ért véget. Ezután hajnalig mulatott – Horváth Krisztián zenéjére – szőlősi közönség.
 
Utolsó frissités ( 2010. május 31. hétfő 12:54 )
 
Nyugdíjas találkozó - képekben
2010. május 16. vasárnap 20:04
2010. május 08. (szombat): ezen a napon ismét összegyűltek településünk nyugdíjasai az Általános iskola tornatermében. Természetesen a jeles eseményről fotógalériával készültünk. A képeket Omiliák Melinda és Oláh Vince készítette.
 
Meghívó Nyugdíjas találkozóra
2010. május 01. szombat 09:25
Ebben az évben is megrendezzük a Nyugdíjas találkozót, melyre szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját.

A rendezvény időpontja: 2010. május 08. (szombat)

A rendezvény helye: Általános Iskola tornaterme, Tiszaszőlős, Alkotmány u. 12.

A vendégeket 11 órától várjuk.

Edéd előtt köszöntőt mond: Kerekes András polgármester

13 órától közös ebéd, utána zene, tánc.

A zenét Nagy István szolgáltatja.
 
Szőlősi Hírek - 2010. március
2010. március 23. kedd 12:01
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 Következő > Utolsó >>

Találatok 265 - 276 / 331

Ma 2017. december 17. vasárnap, Lázár és Olimpia napja van.

TOP Pályázatok
 
Ivóvíz
 
Az okmányirodák működésével kapcsolatos információk:
http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok
 
 
Az okmányirodák eljárásaira alkalmazott nyomtatványok letöltése:
www.nyilvantarto.hu
 

 
Önkormányzat
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Bizottságok
Képviselő-testület
Közbeszerzés
Ügyintézés
Üvegzseb
Közérdekű adatok
Pályázatok
Helyi adózással kapcsolatos számlaszámok
Helyi iparűzési adó számla:70100073-11069100
Pótlék számla: 70100073-11069124
Gépjárműadó számla:70100073-11069083
Idegenforgalmi adó számla:70100073-11070399
Építményadó számla:70100073-11070076
www.it-nav.hu ZalaegerszegAllas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu Kupon torokszentmiklosallas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés szombathelyallas.hu
Google PageRank
Hírszolgáltatás

© 2017 www.tiszaszolos.hu - Tiszaszőlős község weboldala
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint