Kezdőlap

Farsang az iskolában PDF Nyomtatás E-mail
2008. március 05. szerda 18:56
Farsang az iskolábanFebruár 9-én szép, verőfényes napra ébredtünk, az iskolánkban megrendezésre kerülő farsang napjára. Már több hete készültünk erre a napra: többen csoportos táncprodukcióval, mások álarckészítéssel vagy egyéni jelmezekkel.

Az ünnepség délután két órakor kezdődött a tornateremben: rövid irodalmi műsor teremtette meg az alaphangulatot, majd az egyéni jelmezesek mutatkoztak be. Az elsősök százlábúnak öltöztek be, a negyedikesek pedig a cirkusz világát varázsolták elénk. Ezután következtek a csoportos műsorszámok a hetedikesek és nyolcadikosok előadásában. Változatos műsorszámaikkal nagy sikert arattak: a közönség tapssal jutalmazta őket.

Míg a zsűri tanácskozott és értékelt, addig tiszafüredi néptáncosok vezetésével táncházban rophattuk a táncot ki-ki kedve szerint. Közben farsangi fánkot, süteményt, szendvicset fogyaszthatott, aki megéhezett.
Valamennyi csoportos fellépő tortát nyert, az egyéniek pedig kisebb ajándékokat kaptak.
 
Farsang az IskolábanA tombolasorsolást mindenki izgatottan várta: szebbnél szebb tárgyakat vihettek haza a szerencsés nyertesek. Ez alkalommal is értékes volt a főnyeremény, egy MP3 lejátszó. Külön sorsolták a finom, fenséges tortákat. Magamból kiindulva, biztos itt sem akadt olyan személy, aki ne szeretett volna egy ilyen nagyobb desszertre szert tenni.
Valamivel öt óra után került sor az udvaron a kiszebáb elégetésére: ezzel, valamint közös versmondással űztük el a telet jelképesen, illetve hívtuk a tavaszt.
Miután a kiszebáb utolsó szikrája is elégett, a fiatalok által közkedvelt diszkó vette kezdetét, mely egészen este kilencig tartott.
Az idei farsang is hangulatosan telt el, aki részt vett ezen a rendezvényen, újabb élményekkel lett gazdagabb. Érdemes kihasználni az ilyen alkalmakat, mert évente csak egyszer van farsang!
 

A farsangi fotókat Pálfi Péter készítette.

Varga Edina 8. osztályos tanuló

Utolsó frissités ( 2008. június 07. szombat 10:32 )
 
< Előző

Ma 2018. január 24. szerda, Timót napja van.

TOP Pályázatok
 
Ivóvíz
 
Az okmányirodák működésével kapcsolatos információk:
http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok
 
 
Az okmányirodák eljárásaira alkalmazott nyomtatványok letöltése:
www.nyilvantarto.hu
 

 
Önkormányzat
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Bizottságok
Képviselő-testület
Közbeszerzés
Ügyintézés
Üvegzseb
Közérdekű adatok
Pályázatok
Helyi adózással kapcsolatos számlaszámok
Helyi iparűzési adó számla:70100073-11069100
Pótlék számla: 70100073-11069124
Gépjárműadó számla:70100073-11069083
Idegenforgalmi adó számla:70100073-11070399
Építményadó számla:70100073-11070076
www.it-nav.hu ZalaegerszegAllas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu Kupon torokszentmiklosallas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés szombathelyallas.hu
Google PageRank
Hírszolgáltatás

© 2018 www.tiszaszolos.hu - Tiszaszőlős község weboldala
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint