Kezdőlap

Becsöngettek PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 07. csütörtök 15:22


Vége lett a hosszú, forró nyárnak és benépesedett az iskola… Augusztus 31-én tanévnyitóra szólt a csengő. A 96 ünneplőbe öltözött kisdiák, a szülők és a nevelőtestület tagjai gyülekeztek a belül szépen felújított tornateremben. Nem mindenki várta ezt a napot, sokan meghosszabbították volna a vakációt. Erre azonban nincs lehetőség, így nekik ki kell várni az őszi szünetet.

A megjelenteket Szabóné Szegedi Edit tanárnő köszöntötte, majd a Himnusz elhangzása után 4 kislány verssel nyitotta meg az új tanévet.

A Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola intézményvezetője - dr. Pásztorné dr. Vass Anikó - rövid ünnepi beszédben köszöntötte a diákokat, a szülőket és az iskola pedagógusait. Elmondta, hogy a májusban kiírt tagintézmény-vezetői pályázat eredményeként a Karcagi Tankerületi Központ öt évre Jóvér Kálmánné tanárnőt bízta meg a tagintézmény-vezetői feladatok ellátásával.

Jóvér Kálmánné az ünnepi beszédében tájékoztatta a megjelenteket arról, hogy Tiszaszőlős Község Önkormányzata jóvoltából elkezdődött az iskola felújítása. Az intézmény biztonságosabbá, szebbé, élhetőbbé vált a tetőcsere, az új vizesblokk kialakítása és a meglévő korszerűsítése után. A tornatermi szárnyon már kicserélték az ajtókat, ablakokat, de a tetőcsere még ezután kezdődik.

Az iskola működését illetően biztosította a szülőket arról, hogy a jól működő hagyományokat, értékeket mindenképpen megőrzik, folytatják és kiteljesítik. Ugyanakkor változások is lesznek, amelyek előre mozdítják a tagintézmény működését. Harmonikusan működő, egymást tiszteletben tartó, közös elveket képviselő, az elért eredményekre méltán büszke, a szó legnemesebb értelmében vett iskolai KÖZÖSSÉG megteremtését jelölte meg az iskola céljaként. A legfőbb érték az együttműködés, a bizalom, a kölcsönös tisztelet legyen, amely érzelmi biztonságot tud nyújtani pedagógusnak, szülőnek, diáknak egyaránt. A KLG Tiszaszőlősi Általános Iskolájában jó pedagógusok dolgoznak. Velük együttműködve, az értékeket megtartva, de a változások szükségszerűségét felismerve szervezik meg a nevelő-oktató munkát.

Külön is köszöntötte a tantestület új tagjait. Számukra közös célként fogalmazta meg, hogy olyan gyermekeket neveljenek, akik megállják a helyüket a középiskolákban és később a felnőtt társadalom hasznos tagjaivá váljanak. A diákok számára a szorgalom fontosságát hangsúlyozta, mert igazi eredmények és sikerek csak így születhetnek. Végül sok-sok erőt, akaratot és együtt töltött szép napokat kívánt minden diáknak.

Az ünnepségen bemutatkoztak az első osztályosok is, majd ajándékkal kedveskedtek nekik a nagyobb diákok. Az ünnepség után az osztályfőnökök rövid megbeszélést tartottak az iskolakezdéssel kapcsolatban.

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva érheti el >>

Utolsó frissités ( 2017. szeptember 08. péntek 09:56 )
 
< Előző   Következő >

Ma 2018. február 17. szombat, Donát napja van.

TOP Pályázatok
 
Ivóvíz
 
Az okmányirodák működésével kapcsolatos információk:
http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok
 
 
Az okmányirodák eljárásaira alkalmazott nyomtatványok letöltése:
www.nyilvantarto.hu
 

 
Önkormányzat
Közérdekű adatok
Közadatkereső
Bizottságok
Képviselő-testület
Közbeszerzés
Ügyintézés
Üvegzseb
Közérdekű adatok
Pályázatok
Helyi adózással kapcsolatos számlaszámok
Helyi iparűzési adó számla:70100073-11069100
Pótlék számla: 70100073-11069124
Gépjárműadó számla:70100073-11069083
Idegenforgalmi adó számla:70100073-11070399
Építményadó számla:70100073-11070076
www.it-nav.hu ZalaegerszegAllas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu Kupon torokszentmiklosallas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés szombathelyallas.hu
Google PageRank
Hírszolgáltatás

© 2018 www.tiszaszolos.hu - Tiszaszőlős község weboldala
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint