No comments yet

Oláh László 90 éves…

Május 10-én ünnepelte 90. születésnapját a Tiszaszentimrei Református Idősek Otthonában élő Oláh László, Laci bácsi. Ebből az alkalomból dr. Koczok Sándorné Tiszaszentimre alpolgármestere meglátogatta, köszöntötte, majd átadta Orbán Viktor miniszterelnök díszoklevelét és a helyi önkormányzat ajándékát. Az otthon lakói nevében Kalmárné Nagy Erzsébet gratulált az ünnepeltnek, majd egykori lakóhelyének – Tiszaszőlősnek – képviselő-testülete nevében Oláh Vince alpolgármester ajándékcsomaggal kedveskedett Laci bácsinak.

A köszöntők után kötetlen beszélgetés kezdődött. Szóba kerültek a régi lakodalmak, amikor még ők húzták a talpalávalót, elmesélte hogyan készítette a saját hegedűt. Felelevenítették a hivatalsegédi munkát a szőlősi iskolában, a gyerekek között eltöltött éveket, a Nagyszőlőben végzett munkát. Elmondta, hogy szeret az otthonban lenni, mindent kap, amire szüksége van.

Tiszaszőlős Község Képviselő-testületének nevében jó egészséget, boldog életet kívánok településünk szépkorú polgárának!
Kerekes András polgármester.

Post a comment