No comments yet

őszi események az iskolában

őszi események az iskolábanA tanulók rendezvények keretében megemlékeztek az „Állatok világnapjá”-ról,  Erkel Ferenc 200. születésnapjáról, a „Magyar népmese napjá”-ról és az 1956-os eseményekről.  Kistérségi Horgászversenyt szerveztek, részt vettek sport- és kézműves versenyen. Voltak filharmóniai előadáson és Debrecenben moziban.
Az intézmény hagyományává vált, hogy a gyerekek és családtagjaik „Töklámpás” pályázaton vesznek részt minden év októberében. Az idén 42 ötletes, szép töklámpás készült, melyet az általános iskolában állítottak ki, és az őszi szünetben esténként az iskola udvarán hívták fel magukra figyelmüket fényükkel.
Novemberben megrendezésre került 3. alkalommal a „Tiszaszőlősi Iskola Gyermekeiért Alapítvány” rendezvénye nagyszámú érdeklődés mellett. A tanulók lázasan készültek táncukkal, szerepeikkel erre a nagy alkalomra. A jelenlévők vastapssal jutalmazták őket.
A rendezvényből befolyt összeg: 503.575,-Ft. Ebből 10%-ot ajánlottak fel az iszapkárosultak javára. Minden támogatónak nagyon köszönik a felajánlást, támogatást.
Anginé Szőnyi Eszter

Utóbbi két rendezvényről készült fotókat készítette: Anginé Szőnyi Eszter és Oláh Vince. A képeket megtekinthetik erre a hivatkozásra kattintva!

Post a comment