No comments yet

Egy éves a Tiszaszőlős Gyermekeiért Alapítvány

alapitvany1_hirekbe.jpgNovember 14-én délután ismét zsúfolásig megtelt az iskola barátságos, őszi hangulatot sugárzó tornaterme. Az őszi falevelekből készített ötletes képek, a remek töklámpások, a finom enni, innivalók jelezték nagy nap lesz…

A megjelenteket Jóvér Kálmánné tanárnő köszöntötte, és emlékeztetett arra, hogy pontosan egy évvel ezelőtt „született” a Tiszaszőlős Gyermekeiért Alapítvány.  Bár nem volt könnyű elkerülni a jogi útvesztőket, az elképzelést siker koronázta, a bíróság bejegyezte az alapítványt, és már az elmúlt tanévben sokan élvezhették a támogatását. Bizonyára vannak nagyobb alapítványok, a mienk attól értékes, hogy a szőlősi gyerekekért van.

Az első születésnapot nagy készülődés előzte meg, gyerekek, tanárok, szülők együtt készültek a nagy napra. Így érthető, hogy sokan izgultak a gyerekek sikeréért. Az est háziasszonya – Csáti Melinda – konferálta a 2 órás változatos műsort, melyben minden osztály képviseltette magát. Gyakran vastaps kísérte az igényesen összeállított produkciókat. Szünetben pedig büfé várta a jó étvágyú közönséget. Az est végén sokaknak kedvezett a szerencse, és értékes tombolaajándékkal zárták az alapítvány egyéves évfordulóját.
A fotókat Oláh Vince készítette.

Erre a hivatkozásra kattintva megtekintheti a rendezvényen készült fotókat.

Post a comment