No comments yet

Tiszaszőlősi virtus

Tiszaszőlősi virtusMár negyedik alkalommal rendeztük meg a magyarlakta települések virtusvetélkedőjét. Ezt a már hagyományosnak mondható sporteseményt a kilencedik falunap egészítette ki, amely hosszú hétvégét biztosított a helybélieknek és a vendégeknek, hiszen péntek délutántól vasárnap hajnalig tartott a mulatság.
Szombaton hajnalban már elkezdődött a készülődés: érkeznek az árusok, tisztítják a krumplit és 3 hatalmas üstben készül a marhapörkölt. Kilenc óra után megérkezett a 4 vendégcsapat Berekfürdőből, Örménykútról, Zsanáról és Ózdról. Kerekes András polgármester és Piri Tamás Magyar Technikai és Tömegsportok Országos Szövetsége elnökségi tag megnyitója és egy vidám bemelegítés után már a sportpályán folytatódott vetélkedés. A tiszaszőlősi a sorozat utolsó területi döntője volt, egy hét múlva (aug.13-14-én) Perkátán lesz az országos megméretés. A versenyszámok változatlanok, de néhány balesetveszélyes szám helyett ügyességi próbákat illesztettek a feladatok közé.
A forgó színpadszerűen megrendezett verseny után ebéd várta résztvevőket, majd rövid pihenő és kezdődött a sorverseny, amely igencsak igénybe vette a versenyzők még megmaradt energiáit.
A verseny után megrendezett záróünnepségen Fekete Győzőné a tiszaszőlősi csapat örökös tagja címet, oklevelet és ajándékot kapott. A csapatok sem mentek haza üres kézzel: valamennyien oklevelet, díszes kupát és egy meghívót kaptak az országos döntőre. Perkátán találkozunk…

A fotókat Omiliák Melinda és Oláh Vince készítette.

Post a comment