No comments yet

Pünkösdi Focitorna a Nóbordán

Pünkösdi Focitorna a Nóbordán2012. május 28-án hét csapat –Tomajmonostora, Nóborda, UVSC, Tiszaszőlős, Tisza-tó United, Balláb SC, Tiszaszőlősi Öregek – részvételével kispályás focitornát rendeztünk nóbordai sportpályán. A csapatokat és a lelkes szurkoló tábort Kerekes András polgármester köszöntötte, majd ünnepélyesen átadta a tavaly felújított sportöltöző kulcsát, és Varga Mihály államtitkár, országgyűlési képviselő úr ajándékát – egy garnitúra melegítőt – Molnár László egyesületi elnöknek. A köszöntőjükben mindketten reményüket fejezték ki, hogy az újonnan megalakult Tiszaszőlősi Községi Sportegyesület új színt hoz Tiszaszőlős sportéletében. Reményüket fejezték ki, hogy visszatérnek a korábbi évek sportszerető fiataljai a pályára és várják a szponzorok támogatását. A megnyitó után bárki megtekinthette a szépen felújított épületet. Majd a két játékvezető sípszavára és a lelkes szurkolótábor biztatása mellett megkezdődtek a küzdelmes, izgalmas mérkőzések. Délután azonban sötét felhők gyülekeztek a sportpálya felett. Ez azonban nem befolyásolta a fiatalok lelkesedését, az utolsó sípszóig küzdöttek a győzelemért. A döntőt két tiszaszőlősi csapat játszotta és igazságos döntetlen született. Az első hely sorsát büntető rúgások döntötték el.

Eredmények:
1. helyezett: Tiszaszőlős
2. helyezett: Nóborda
3. helyezett: Tisza-tó United,
4. helyezett: Tomajmonostora
A torna gólkirálya Takács Tibor (Nóborda), legjobb kapus Váradi Béla (Tiszaszőlős), legjobb játékos Győri István (Tiszaszőlős) lett. A legsportszerűbb csapat címet Tomajmonostora kapta.
Az eredményhirdetés után Gönczi Sándorné és csapata által főzött birkapörkölt, valamint Debrődi Lajos csülökpörköltje várta a sportolókat és szurkolókat.

A fotókat Oláh Vince készítette.

Post a comment