No comments yet

Alapítványi est 2013

 „Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.”
Böjte atya ezen gondolataival nyitotta meg Tar Lajos igazgató, a Tiszaszőlősi Iskola Gyermekeiért Alapítvány Kuratórium Elnöke az Alapítványi rendezvényt.
Írhatnék az eseményről szép gondolatokat: teltház, látványos és színvonalas előadások, vastaps, büfében finomságok, értékes tombolanyeremények, a rendezvény felejthetetlen és sikeres volt…Nem tudnám szebben megfogalmazni, mint igazgató úr, aki a támogatókhoz, segítséget nyújtókhoz intézett köszönő levelében a következőképpen írta:
„Hosszú hetek, egy hónap munkája után elcsendesülnek bennünk az érzelmek, boldogságtól ittas lelkünk megkönnyebbülve megpihen, és átadja magát az emlékezésnek. A bennünk feltoluló élmények filmkockánként peregnek le előttünk, megelevenítve a próbák hangulatát és a gyerekeink – mindannyiunkból örömet kiváltó – sikeres műsorát. És a film végére mind együtt vagyunk: szereplő diákok, felkészítő tanárok, és ott vannak a szülők, a felnőttek is, akiknek önzetlen segítségével, felajánlásával, támogatásával a Tiszaszőlősi Iskola Gyermekeiért Alapítvány 2013. november 22-ei rendezvénye létrejöhetett. Hála és köszönet érte.”

A sok jóérzésű ember segítségével, támogatásával az est bevétele: 441.885,-Ft.
Ebből az összegből a Kuratórium, a Nevelőtestület és a Tanulók döntése alapján:
– 22.100,-Ft-ot ajánlottunk fel Budai Noah édesanyjának, gyermeke felgyógyulásának reményében. Az anya és gyermeke megható pillanatok között személyesen vette át az intézményünkben a felajánlást.
– 22.100,-Ft-ot ajánlottunk fel a tiszaderzsi tagintézményünk tanulói javára, melyet 2013. december 6-án fogunk átnyújtani.
Így az Alapítványunk számlájára: 397.685,-Ft került.

Anginé Szőnyi Eszter
iskolatitkár
A fotókat Anginé Szőnyi Eszter és Remek Anita készítette.

Post a comment