No comments yet

Szőkéné Évike nyugdíjas lett…

2013. december 10.-én köszöntöttük Szőke Lászlóné Évikét abból az alkalomból, hogy 40 évi kitartó és áldozatos munkát követően megkezdte nyugdíjas éveit.

Szőkéné Évike nyugdíjas lett...Évike pályafutását és aktív munkáját a tiszaszőlősi bölcsödében kezdte meg, majd ezt követően a helyi általános iskolában iskolatitkárként vitte az ügyeket hosszú éveken keresztül. Pályafutásában ez a munkahely volt a leghosszabb időtartamú. Amikor 2002-ben Tiszaszőlős levált Tiszafüredtől és a falujának szüksége volt rá, az újonnan alakult önkormányzatnál a testületi munka dokumentálását, a szociális és gyámügyeket, valamint az anyakönyvi és népesség-nyilvántartási ügyeket vitte a Polgármesteri Hivatalban. 2013. január 1-től a közigazgatás átszervezését követően a Tiszafüredi Járási Hivatal munkatársa lett, de továbbra is itt Tiszaszőlősön, állandó ügysegédként intézte településünk lakóinak ügyeit.
A mi Évikénk az eltelt 40 évben minden egyes munkahelyén szorgalmasan, kiegyensúlyozottan, megbízhatóan és lelkiismeretesen végezte feladatait, kezdve a kisgyermekek gondozásától az iskoláskorúak ellátásán keresztül a felnőtt lakosság ügyes-bajos ügyeinek intézéséig. Településünk egész közössége, a munkahelyi kollektívái, családja, a helyi civil szervezetek, valamint a lakosság mindig bizalommal fordulhatott hozzá. Családi kötelezettségei mellett is jól bírta a nagy munkaterheket, mindig számíthattunk csendes és megértő, szükség esetén együtt-érző szavaira, tevékeny segítségnyújtására. Pályafutásáról elmondható, hogy igazi elhivatottsággal látta el a köz, a közösség szolgálatát településünkön.

Drága Évike!

Nyugdíjas éveid megkezdésekor kívánjuk, hogy jó egészségben és boldogságban töltsd el családod körében a jól megérdemelt pihenő időt!
Továbbra is számítunk Rád Tiszaszőlős közösségi életében, kívánunk Neked hosszú és boldog nyugdíjas éveket!
Debrődiné Zoboki Magdolna jegyző

Post a comment