No comments yet

…és elballagtak az iskola végzős diákjai is

 A szombaton megtartott tanévzáró ünnepéllyel és ballagással véget ért a tanév a szőlősi iskolában. A zsúfolásig megtöltött tornateremben Rajna Jánosné tankerületi igazgató köszöntötte a megjelenteket, értékelte az iskola munkáját és átadta Tar Lajos intézményvezetőnek az iskola átszervezésében végzett munkájáért a Klikk elnökének Elismerő oklevelét. A végzős diákok rövid műsorral köszöntek el az iskolától, és átadták kisebb társaiknak az iskola zászlóját. Kedves színfoltja volt az ünnepségnek, amikor a diákok egy szál virággal köszönték meg szüleik gondoskodását. Tar Lajos intézményvezető ünnepi beszédben köszöntötte a gyerekeket, szülőket, a megjelent községi vezetőket. Felelevenítette a tanév fontosabb eseményeit, sikereit és könyvjutalomba részesítette a legszorgalmasabb diákokat. Végül egy- egy csokor virággal köszönte meg a SZMK tagjainak több éves munkáját.
Kitűnő tanulmányi eredményért könyvjutalomban részesültek:
1. osztály: Czinege Nándor, Fekete Milán, Garabecz Ivett, Kócs Amira, Soltész Bence, Szentgyörgyi András, Szőke Szabolcs, Zolnai Benjámin.
2. osztály: Marek Boglárka.
4. osztály: Fekete Győző, Imre Előd.
6. osztály: Szőnyi Imre, Vígh Kamilla.
7. osztály: Fekete Szabolcs.
8. osztály: Peteh Ferenc.Jeles tanulmányi eredményért könyvjutalomban részesültek:
4. osztály: Kun Levente.
6. osztály: Oláh Márk.
8. osztály: Sipos Szabolcs.

Jó tanulmányi eredményért könyvjutalomban részesültek:
1. osztály: Koszta Laura, Kovács Mária, Nagy Nóra Vanessza, Révész Félix, Rabi Roxána Julianna, Rabi Dzsenifer Kasszandra.
2. osztály: Sós-Benke Norbert, Vaszil Marianna.
3. osztály: Klug Angelina, Rácz Martin.
4. osztály: Révész Szimonetta.
5. osztály: Bodnár Laura, Máté Evelin.

A „Cseh István és néhai Szilágyi Ida Alapítvány” is megjutalmazta azon felső tagozatos tanulókat – osztályonként legfeljebb 4 főt (két fiú és két lány) -, akik a legjobb tanulmányi eredményt érték el a tanév végén.
5. osztály
Máté Evelin, Bodnár Laura, Mészáros István és Balog Péter Csaba: 7.000 Ft.
6. osztály
Szőnyi Imre és Vígh Kamilla: 9.000 Ft,  Oláh Márk és Nagyfejeő Csenge: 7.000 Ft
7. osztály
Fekete Szabolcs: 9.000 Ft,
8. osztály
Peteh Ferenc: 12.000 Ft, Sipos Szabolcs és Dobos Viktória:7.000 Ft pénzjutalmat vehetett át Balázs István kuratóriumi elnöktől.
A tanév ugyan véget ért, de egész nyáron napközis program várja az érdeklődő tanulókat, az önkormányzat pedig 170 gyermek részére ebédet biztosít.

A fotókat Oláh Vince készítette.

Post a comment